Isabelle & Gábor

Det låter kanske klyschigt men när jag först träffade Isabelle & Gábor så var det verkligen kärlek vid första ögonkastet. För min del alltså. De var så lättsamma och skojade mycket med varandra. När vi satt där med varsin chailatte och en chokladmuffins så kände jag bara att vi kommer att ha så jäkla kul ihop.

När jag sedan på bröllopsdagen den 19e Augusti var påväg ner till Ängelholm där bröllopet skulle äga rum så började det störtregna. Alltså verkligen störtregna. Vi fick köra i snigelfart på motorvägen då det inte gick att se mer än ett par meter framför bilen. Jag blev såklart supernervös över regnet och det faktum att vigseln skulle hållas ute. Isabelle & Gábor hade ingen plan B för vigseln vid regn, utan tänkte att det får bära eller brista. 

Lagom tills jag kom fram till Pålsjö Slott, där vi skulle fota porträtt, så sprack himlen upp. Alltså knappt ett moln kvar på himlen. Sedan var det uppehåll under vigseln och minglet utomhus och började regna igen precis när vi tagit oss in i festlokalen. Jag som älskar att fota porträtt under the golden hour blev nästan orimligt glad när det sedan framåt kvällen igen sprack upp och solen visade sin bästa sida.

Det var en magisk dag.

Festen & vigseln hölls på vackra Heagården i Ängelholm.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Lina Johansson I Fotograf Gnosjö I Fotograf Småland I Innehar F-skatt