Grattis, ni ska bli fler!

Det finns en slags kärlek som är okänd för den som ännu inte har fått hålla sin lilla bebis i sin famn. Oavsett om du ska bli mamma eller pappa för första eller femte gången så börjar ert livs största resa här. Grattis! 

Newborns by Lina konceptet

Jag vill att alla gravida kvinnor ska få känna sig så vackra och fantastiska som dom verkligen är. 

Din makalösa kropp håller på att skapa en liten minimänniska och det i sig är väl fantastiskt nog att fira, men jag vill föreviga hela er resa. 

Att fotografera sin nyfödda bebis är att fira starten på hans eller hennes liv, men också ditt nya kapitel i livet. Om detta är ditt första barn så blir du dessutom något helt nytt - en förälder.

Gravidfotografering

BOKNING

Jag tar emot ett begränsat antal bokningar varje månad för att se till att kunna ge bästa möjliga service samt att ha utrymme för ombokning om vädret skulle vara dåligt. Därför rekommenderar jag dig att boka din gravidfotografering så tidigt som möjligt för att garantera att det finns tid. Fotograferingen genomförs med fördel mellan v. 26-36. Då brukar magen ha hunnit växa till sig, men oftast har man inte hunnit samla på sig så mycket vätska, vilket kan kännas osmickrande.

FOTOPLATSER

Mina fotoplatser är omsorgsfullt utvalda med hänsyn till ljus och årstid. Jag kommer noga att välja ut en eller två platser som passar perfekt till just din fotografering. Jag erbjuder alltid kostnadsfri ombokning vid dåligt eller mulet väder. Gravidfotograferingar är därför tillgängliga runt Gnosjö, Värnamo och Jönköping. 

Jag har en handplockad kollektion av exklusiva gravidkläder som jag lånar ut vid alla mina gravidfotograferingar. Alla kläder är omsorgsfullt utvalda för att passa in i min bildstil och miljöerna jag fotograferar i. Klicka här för att se och välja ut vilka kläder och tillbehör du vill ha på din fotografering. Vill du använda dina egna kläder så går det givetvis också bra.

Gravidkläder

Tillval

Du kan välja till en blomsterkrans eller blombukett till din fotografering. Hår och make-up går också att lägga till i din bokning för dig som vill lyxa till det lite extra och förhöja upplevelsen,

ÅRSTIDER

Alla årstider har sin charm jag kan garantera att du kommer att få fantastiska bilder oavsett om du fotograferas bland körsbärsträd, i frostiga landskap eller i ett lummigt vassområde. Jag fotograferar utomhus i alla årstider och du behöver aldrig oroa dig för att frysa. Jag är alltid redo med varma filtar, varm dryck och värmepåsar om det är kallt ute.

Nyföddfotografering

BOKNING

En nyföddfotografering ska genomföras inom två veckor efter födseln & allra helst mellan dag 7-10. Då sover bebisen fortfarande väldigt djupt och vill gärna krypa ihop till en liten boll, precis som i mammas mage. Jag har ett begränsat antal med platser för nyfödda varje månad, eftersom att vi bara kan preliminärboka tills vi vet när barnet är fött. Därför är det viktigt att ni bokar så tidigt som möjligt. Vid bokning så anger ni ert beräknade förlossningsdatum, och inom ett par dagar efter födseln kontaktar ni mig så bokar vi in ett exakt datum.

PLATS

För att ni som nyblivna föräldrar ska slippa fara runt så kommer jag hem till er & fotograferar er bebis.​

Jag har med mig en bönsäck för bebisen att ligga på. När jag kommer till er så kommer jag att kolla vart det finns bäst ljus och utgå efter det. Om det är ok så kollar jag gärna runt i alla rum för att hitta den bästa platsen, det kan vara skönt att veta i förväg. 

REKVISITA

En nyföddfotografering gör sig allra bäst utan kläder. Jag fotograferar gärna nyfödda insvepta i filtar, eller ihopkrupna i korgar och sängar. Jag har massvis med fina mössor, hårband, kjolar och filtar m.m. för er att välja mellan. Har ni något eget som ni önskar att ha med så går det utmärkt. Ni får gärna ha med något personligt, som gör fotografierna extra meningsfulla & minnesvärda. 

FÖRBEREDLSER

Vanligtvis så tar en nyföddfotografering mellan 2-4 timmar, men jag har aldrig ett tidschema för denna fotografering. Det är svårt att veta när bebisen kommer att somna & vi kommer ha gott om tid för matning, blöjbyte & allt sådant. Det får ta den tid det tar.

​Om möjligt, så önskar jag att ni klär av & matar bebisen när jag kommer hem till er. Detta för att inte störa bebisen med avklädning efter matning, så att hon eller han är så belåten som möjligt. När bebisen är mätt och belåten så får ni luta er tillbaka och slappna av medans jag tar hand om er lilla skatt och söver han eller henne i min famn. Detta är för att jag påbörjar poseringen av armar och ben redan innan bebisen somnar.

 

Självklart så går säkerheten för allt annat. Vi kommer inte att utsätta bebisen för något som kan vara farligt, eller något som ni föräldrar inte är bekväma med. Saftey first! ♥

Join me on Instagram 

"I´m in love

with a human
 

I havn´t met yet"

Vanliga frågor

Får min partner och / eller tidigare barn vara med under gravidfotograferingen?

Självklart! Om ni vill ha barn med så tar vi dessa bilder först så att han, hon eller dem slipper stå och bli otåliga. 

Prislista 2020

Gravidfotografering

 ♥ 1 timmes fotografering

 ♥ 5 st redigerade bilder 

♥ Kostnadsfri utlåning av exklusiva gravidkläder, två uppsättningar 

3,900 SEK

Nyföddfotografering

 ♥ 1 - 4 timmars fotografering

 ♥ 5 st redigerade bilder 

♥ Kostnadsfri utlåning av vackra filtar, korgar, sängar, mössor, hårband och mycket mer

♥ Reseersättning inkluderad inom 1o mils radie från Gnosjö.

5,000 SEK

Newborns by Lina

Nyföddfotografering:

 ♥ 1 - 4 timmars fotografering

 ♥ ALLA redigerade bilder (ca 15 stycken)

♥ Kostnadsfri utlåning av vackra filtar, korgar, sängar, mössor, hårband och mycket mer

♥ Reseersättning inkluderad inom 1o mils radie från Gnosjö

♥ En exklusiv linnebox med 10 stycken av era favoritbilder utskrivna på fine-art papper

Gravidfotografering:

 ♥ 1 timmes fotografering

 ♥ ALLA redigerade bilder (ca 50 st)

♥ Kostnadsfri utlåning av exklusiva gravidkläder, två uppsättningar 

7,000 SEK

Är det dags att boka? Jippie! 

Fyll i bokningsformuläret här nedan så lovar jag att höra av mig så snabbt jag kan.

Glöm inte att kika i skräpposten om ni inte har fått svar på er bokningsförfrågan inom ett par dagar, det kan hända att jag ligger där och skräpar ♥

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Lina Johansson I Fotograf Gnosjö I Fotograf Småland I Innehar F-skatt