OMG, you´re engaged!

Låt mig börja med att säga grattis! Eftersom att ni har hamnat på denna sidan så betyder det att ni är ett steg närmre att boka er bröllopsfotograf. Här kommer ni att hitta svar på alla era frågor, se mina priser och paket och lära känna mig för att se om ni vill ha med mig på er stora dag (vilket jag självklart hoppas). Så hämta chokladen, fyll glaset med bubbel och scrolla ner för att läsa vidare!

En weddings by Lina upplevelse

Okej, så förutom det uppenbara ni tänker att er bröllopsfotograf ska göra (ta magiska bilder) så är det väldigt viktigt för mig att ge er en härlig och lyxig upplevelse ända från bokning till leverans. Jag vill att ni ska se tillbaka på era bröllopsbilder och återuppleva känslan av vilken härlig och rolig stund ni hade med mig, istället för att känna att det var stelt och jobbigt att stå framför kameran. 

Vem är jag?

♥ Älskar champagne (eller allt med bubblor i för att vara ärlig).

♥ Skulle jag bara få äta två saker i resten av mitt liv så skulle det utan           tvekan vara ost och choklad.


♥ Jag börjar handla julklappar i början av september för att se till att            hitta DEN perfekta klappen till varje person.

♥ Min familj består av min sambo Rainer, mina två bonusbarn Nemo           och Bella samt våra två chihuahuor Mini och Myran.

♥ Tillsammans med min mamma och min syster så har jag 17 hästar på        gården där jag växte upp, så vi kan väl säga att jag spenderar en     hel del tid där.

Vilka är ni?

OM NI ÄR MIN "PERFECT MATCH" SÅ TROR JAG ATT NI:


 

♥ Inte gillar stela "titta-in-i-kameran-le-och-säg-omelett"-bilder.

♥ Värdesätter foton och film.

♥ Tycker om lyxiga presenter.
 

♥ Är lite cheesy.
 

♥ Älskar detaljer.

♥ Har nära till skratt

 

Utvalda bröllopspar

DSC_2095.jpg
39700636_263799707568006_735232923869275
22222.jpg
DSC_3425 (1).jpg
43412278_1131260527036970_33476306716684

Bröllopsfilm

Förhöj upplevelsen genom att välja till en bröllopsfilm till ert paket. Finns som tillval till alla mina paket. 

 

"Jag säger bara WOOOOW alltså – Lina är en helt fantastisk fotograf. Hon är så engagerad, brinner för det hon gör och får allting att kännas naturligt

ISABELLE & GÁBOR

Hon tar magiska bilder och kan hitta känslan och detaljer i varje bild.

Är verkligen så galet imponerad och tacksam för att du delade vår stora dag med oss."

Join me on Instagram 

PLANERINGSMÖTE

I alla mina paket ingår ett personligt planeringsmöte där vi går igenom alla era önskemål, detaljer och funderingar så att det inte finns några frågetecken på er stora dag. Om ni bor inom 10 mils radie från Gnosjö, eller har möjlighet att ta er dit, så ses vi alltid personligen över en fika. Om avståndet är för långt så ordnar vi ett planeringsmöte över telefon eller skype.

PROVFOTOGRAFERING

Om ni bor inom 10 mils radie från Gnosjö, eller har möjlighet att ta er dit, så erbjuder jag i samband med planeringsmötet också en provfotografering. Detta är givetvis helt valfritt, men jag rekommenderar att man gör den för att få känna på hur det känns att stå framför kameran för att lugna nerverna och för att vi ska lära känna varandra ännu bättre. Ni får även 10 stycken redigerade bilder från provfotograferingen.

ANTAL BILDER

I mina olika paket ingår ett garanterat minsta antal levererade bilder. Varje bröllop ser olika ut och därför blir variationen i bilderna också olika. Jag vill alltid leverera kvalitet framför kvantitet och har därför satt antalet bilder i mina paket förhållandevis lågt. Jag håller aldrig igen på bilder, utan levererar alltid allt som är bra och varierat.

LEVERANS AV BILDER

Leverans av bilder sker inom 5 veckor efter bröllopet. Inom ett par dagar efter bröllopet så kommer ni att få en "sneak peek" på ca 10 bilder som ni kan använda för att visa nära och kära, byta profilbild på facebook eller lägga upp på instagram.

FÄRDIGA PRODUKTER

I mina två största paket ingår ett lyxigt fotoalbum i linne. Detta levereras inom 10 veckor efter bröllopet. Möjligheten finns även att köpa till ytterligare produkter efter fotograferingen. Självklart kan ni även beställa produkter på egen hand, jag levereras alltid högupplösta bilder som håller för stora tryck. 

BOKNING & AVTAL

Om ni älskar mina bilder och vill boka mig som er bröllopsfotograf så fyller ni i bokningsförfrågan längst ned på sidan. Jag återkommer så snabbt jag kan med ett besked om jag är ledig ert datum eller ej. Jag rekommenderar givetvis att ni bokar så tidigt som möjligt, för att öka chansen att jag är tillgänglig på ert datum. I samband med bokning betalas en bokningsavgift på 20% av totalbeloppet som sedan dras av från slutfakturan. I samband med detta så kommer vi också att skriva ett avtal för att ni ska kunna vara helt trygga. I avtalet står tydligt vad som ska levereras och inom vilken tid, vilket pris som gäller och mycket mer. 

När bokningsavgiften är är betald och avtalet signerat så är bokningen bekräftad och ert datum är låst, yaay! 

"You are

my today 

and

all of my

tomorrows"

Vanliga frågor

När behöver vi boka?

Så snart som möjligt om ni vill vara säkra på att jag är ledig på just ert datum. Jag tar emot bokningar två år framåt. 

Prislista 2020 2021

/

Heldag

Personligt planeringsmöte

 

Provfotografering 

12 timmars

sammanhängande fotografering

600 st redigerade bilder 

Lyxigt fotoalbum

 

Rese- och boendekostnad inkluderad i hela Sverige.

 

Välj till film för 22,000 SEK

32,000 SEK

12

timmar

Halvdag

Personligt planeringsmöte

 

Provfotografering 

8 timmars

sammanhängande fotografering

 400 st redigerade bilder 

Rese- och boendekostnad inkluderad i hela Sverige.

 

Välj till film för 14,000 SEK

22,000 SEK

8

timmar

Utvalda moment

Personligt planeringsmöte

 

Provfotografering 

4 timmars

sammanhängande fotografering

200 st redigerade bilder 

Rese- och boendekostnad inkluderad i hela Sverige.

 

Välj till film för 7,000:-

13,000 SEK

4

timmar

 

Glöm inte att kika i skräpposten om ni inte har fått svar på er bokningsförfrågan inom ett par dagar, det kan hända att jag ligger där och skräpar ♥

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by Lina Johansson I Fotograf Gnosjö I Fotograf Småland I Innehar F-skatt